Julesminke2016-12-03T10:44:22+00:00

Julesminke

BOOK NU

Fortryllende ansigtsmaling til juletræsfesten, storcentret eller private julefester!

Ansigtsmaling er ren magi, og der tændes julelys i børnenes øjne, når Sminkehjørnets dygtige ansigtsmalere møder op med nissehue, godt humør og masser af jule energi i sminke kufferten.

Se børn og voksne blive forvandlet til alverdens julemotiver såsom nisse, rensdyr og snedronning eller få malet små motiver som grankviste, mistelten og kristtjørn. Vores ansigtsmalere kan arbejde i dobbelt tempo, hvis der bookes maling af små motiver til større jule arrangementer, og dermed også nå at male dobbelt så mange ansigter på den halve tid.

Sminkehjørnet har stor erfaring med ansigtsmaling i storcentre og til juletræsfester for store virksomheder, hvor der deltager rigtig mange børn. Vi maler hurtigt, sikkert og leverer 100% hver gang! Børn og forældre går altid fra vores stand med et stort og tilfredst smil på læben, og de får taget mange flotte billeder, som senere deles på de sociale medier.

Book vores professionelle sminketeam til den søde juletid, og se os samtidig skabe forrygende omtale for Jeres næste jule arrangement!

BOOK NU

Nyt i galleriet