Ansigtsmaling2016-12-03T10:57:27+00:00

Ansigtsmaling

BOOK NU

Book Sminkehjørnet til at lave ansigtsmaling til private og corperate fester og events.

Hvis I organiserer et event, især et hvor børn deltager, er en dygtig ansigtsmaler et must have! Vi kan fylde Jeres event med masser af farvestrålende ansigter og gøre dagen uforglemmelig.

Sminkehjørnet har været meget populær hos flere store events over de seneste par år. Vores kreative ansigtsmalere leverer ansigtsmaling af højeste kvalitet til alle aldersgrupper. Ansigtsmaling er et sikkert hit blandt børn og barnlige sjæle til et hvert event.

Vores erfarne ansigtsmalere arbejder hurtigt og præcist, så alle får en flot ansigtsmaling i løbet af ingen tid. Vores designs tager mellem 2 – 5 minutter at male, dog ligger de fleste designs på 3 minutter. Vi gør vores bedste for at male og nå så mange som muligt.
Sminkehjørnets ansigtsmalere er meget passionerede omkring deres arbejde og elsker at arbejde med og underholde børn (og voksne). Vores mål er, at det skal være en fornøjelse og sjovt at blive malet af os.

Børn og voksne vil blive begejstrede over Jeres valg af ansigtsmalere, når I vælger Sminkehjørnet!

BOOK NU

Ansigtsmaling til børnefødselsdagen

BOOK NU

Ansigtsmaling til børnefødselsdagen er altid et sikkert hit hos både drenge og piger.

Det er et sjovt og spændende indslag, hvor alle børn kan være med. Prinsesseparty eller monsterfest; vi kan male det hele!

Vi anbefaler, at ansigtsmalingen planlægges til at være det sidste indslag på dagen, hvor børnene har brug for at samles om en rolig aktivitet efter kagespisning og gave oppakning. Børnene får hermed også chancen for stolt at vise deres fine ansigtsmaling til deres forældre, når de bliver hentet kort tid efter.

Ansigtsmaling til børnefødselsdage forløber således:

  1. Ansigtsmaleren møder op 15 minutter før og gør klar
  2. Fødselsdagsbarnet bliver malet som den første
  3. Fødselsdags gæsterne bliver malet
  4. Ansigtsmaleren pakker sammen og ønsker god fødselsdagsfest til fødselsdagsbarnet

Det er en god idé at have en eller flere små aktiviteter igang samtidig med ansigtsmalingen. Børnene vil i starten stimle sammen omkring fødselsdagsbarnet eller stille sig i kø til malingen, men de kan sagtens lege, mens der bliver malet 1 barn ad gangen. Sminke artisten er meget fokuseret på at give hvert enkelt barn en god og dejlig oplevelse med ansigtsmalingen, og kan derfor ikke underholde alle fødselsdags gæsterne på en gang.

Sørg for at tage billeder af børnene så snart de er blevet malet, inden de skynder sig videre til fantasi land! Sminken holder til det meste, men over for kagespisning, pudekamp og en masse kram til fødselsdagsbarnet, kan farverne risikere at tvære ud. Et gruppebillede med alle de farvestrålende ansigter bliver til et skønt minde for fødselsdags barnet og kan endda sendes ud som takke kort til gæsterne efterfølgende.

Vi glæder os til at male til prinsens eller prinsessens næste fødselsdagsfest!

BOOK NU

Nyt i galleriet