Loading...
Om2019-03-01T20:46:02+00:00

Det får du når du booker Helene

KONTAKT

Artist med 8 års erfaring inden for ansigtsmaling og bodypaint

Speed maler – højst 2-3 minutter per ansigt

Kvalitetsbevidst – kun professionelle og sikre produkter

Kunstner og Entertainer i én og samme person

Én af de bedste ansigtsmalere i landet!

KONTAKT

Rejsen mod at blive nummer 1 i verden!

Verdensmesterskaberne i ansigtsmaling & bodypaint har været afholdt i Østrig hvert år siden 1997. Det er et storslået og farvestrålende event der spænder over flere dages musik, kunst og shows.

Ejer af Sminkehjørnet og Chief Artist Helene Rantzau deltog for første gang i kategorien “Ansigtsmaling” i 2017 og kom hjem med en flot 9. plads blandt verdens bedste sminke artister.

I 2018 blev det til en flot 7. plads og vi er stolte over endnu engang at være blandt de Top Ti bedste ansigtsmalere i verden.

Der planlægges allerede nu på deltagelsen til VM i 2019, hvor Helene denne gang vil stille op i kategorierne “Ansigtsmaling” og “Bodypaint – brush&sponge”.

VM i Ansigtsmaling 2017 - 9. plads

Mød Ansigtet Bag Sminkehjørnet

Helene Rantzau er en af de bedste artister i landet inden for ansigtsmaling og bodypaint. Hendes unikke stil og flotte designs begejstrer og forbløffer både store og små. Børn og voksne føler sig trygge og i godt selskab med Helene, som altid møder op med et smil på læben og et tålmodigt sind.

Der er altid plads til snak, sang og leg mens man bliver malet, for udover at være fantastisk med en pensel, er Helene også mor til 2 og har en god portion tålmodighed med sig når hun er ude og ansigtsmale.

Udover at være ejer og artist hos Sminkehjørnet, arbejder Helene også som tegnsprogstolk og kan derfor også komme ud og male i tegnsprogede forsamlinger.

Med 9 års erfaring og et naturtalent inden for ansigtsmaling og bodypaint er der ikke det arrangement eller event som hun ikke kan klare!